Adatkezelési tájékoztató

Bevezető

A Stop cukrászda, és annak internetes felületét (A www.stopcukraszda.hu, a továbbiakban: „Honlap” vagy „Webhely”) szolgáltató és üzemeltető Rabóczky Kft. (székhely: 2800 Tatabánya II., Jázmin u. 7. , cégjegyzékszám: 11-09-002263, a továbbiakban: „Stop cukrászda”) nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy internetes felületünkre látogatók (a továbbiakban: Látogatók) adataikat biztonságban tudhassák.

Törekszünk arra, hogy a Látógatók számára közérthető információt nyújtsuk, hogy hogyan, milyen céllal gyűjtünk adatokat, illetve használjuk-, adjuk át-, továbbítjuk és tároljuk azokat.

Jelen Adatvédelmi irányelvek érvényessége nem függ attól, hogy ön számítógép, mobiltelefon, táblagép, TV, háztartási készülék vagy egyéb okoseszköz használatával fér hozzá a Szolgáltatásainkhoz.

A Stop cukrászda által üzemeltetett Honlapot bármely Felhasználó a jelen tájékoztatóban foglaltak megtartásával szabadon, ingyenesen látogathatja anélkül, hogy önmagáról bármilyen személyes adatot megadna. Az oldalon található szolgáltatások (a továbbiakban: „Szolgáltatások”) egy része kérhet adatokat a szolgáltatás igénybevételéhez. Lásd alább a Stop cukrászda által gyűjtött adatok szekciót

A természetes személyek és azok személyes adataik kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló,  az EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE  (a továbbiakban: Rendelet) és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény értelmében az alábbiakban összegezzük Adatvédelmi irányelveink legfontosabb elemeit.

Tehát az Általános adatvédelmi rendelet azaz „GDPR” (General Data Protection Regulation), mely szabályozza az ön által velünk megosztott személyes adatok kezelését és felhasználását. A GDPR felülírja az eddig hazánkban hatályos adatvédelmi szabályok egyes elemeit és egységesíti az uniós tagállamok adatkezelési szabályait. Célja, hogy ön nagyobb ellenőrzést gyakorolhasson a személyes adatainak gyűjtése, tárolása, megosztása és felhasználása felett.

Hatály

Érvényes: 2018. május 26-től

A Stop cukrászda, azaz a www.stopcukraszda.hu, (a továbbiakban: „Honlap”) név alatt elérhető internetes oldalakat a Rabóczky Kft. (székhely: 2800 Tatabánya II., Jázmin u. 7. , cégjegyzékszám: 11-09-002263, a továbbiakban: „Stop cukrászda”) üzemelteti és szolgáltatja.

A Stop cukrászda a jelen Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak alkalmazása során valamennyi hatályos magyar és uniós jogszabály adatkezelésre és adatvédelemre vonatkozó rendelkezéseinek betartására kötelezettséget vállal különös tekintettel az EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE  (a továbbiakban: Rendelet) és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseire.

Kérjük, figyelmesen tanulmányozza át Adatvédelmi tájékoztatónkat és az általunk rendelkezésre bocsátott kiegészítő irányelveket, mivel ezek a dokumentumok információkkal szolgálnak személyes adatai kezelésének módjáról Szolgáltatásaink használata során! Ezen a címen az mindig a legfrissebb verziója található meg Adatvédelmi irányelveinknek, melyet szükség szerint frissítünk és kizárólag ezen az oldalon teszünk közzé.

A Stop cukrászda által gyűjtött adatok

A Honlapon a személyes adatok megadása minden esetben önkéntes és az adatkezelés jogalapja a Felhasználó hozzájárulása, amelyet adatai megadásakor tesz meg. A Honlap használata a Honlap látogatása során rögzített adatokkal végzett adatkezelések tekintetében a tájékoztatóban meghatározottak elfogadásának, és az itt meghatározott adatkezeléshez való hozzájárulásnak minősül.

A Honlapon felkínált tortarendelési szolgáltatáshoz, valamint a hírlevélre való feliratkozáshoz bizonyos személyes kapcsolatfelvételi adatokra szükség van.

Az adatok kezeléséhez szükséges hozzájárulást az érintettek a Honlapon található űrlapokon, az rendelés leadásával, vagy hírlevélre feliratkozással egyidejűleg adják meg. A Honlapon megadott, illetve a látogatás során rögzített személyes adatok kezelője a Stop cukrászda.A torta rendelés lehetséges továbbá egyéb a Honlaptól független csatornánk keresztül is (telefonhívás vagy email küldés útján). Ezekben az esetekben az adatok felvétele előtt a Stop cukrászda tájékoztatja a Felhasználót az adatkezelés szabályairól. A személyes adatok felhasználása minden esetben az érintettnek a szolgáltatás megrendelésekor kifejezett és előzetes tevőleges kérésének megfelelően történik.

Mindemellett a honlapon lévő rendelési bejelentkezéstől eltérős információtartalom maradéktalanul és korlázozás nélkül elérhető adatok megadása nélkül is.

Az ön által közvetlenül megadott adatok

Torta rendelés

Érintett Adat kategória Adat forrása Adatkezelés célja Adatkezelés jogalapja Adatkezelés időtartama
Torta rendelés indítása a www.stopcukraszda.hu oldalon név* érintettől származó Jogos érdekeink, az ügyfél által kezdeményezett torta megrendelés és későbbi átvételének beteljesülése érdekében GDPR 6. cikk (1) bek. a) pont szerinti Hozzájárulás megrendelés átvételéig.
email cím* érintettől származó Jogos érdekeink, az ügyfél által kezdeményezett torta megrendelés és későbbi átvételének beteljesülése érdekében GDPR 6. cikk (1) bek. a) pont szerinti Hozzájárulás megrendelés átvételéig.
telefon* érintettől származó Jogos érdekeink, az ügyfél által kezdeményezett torta megrendelés és későbbi átvételének beteljesülése érdekében GDPR 6. cikk (1) bek. a) pont szerinti Hozzájárulás megrendelés átvételéig.

Hírlevél feliratkozás

Érintett Adat kategória Adat forrása Adatkezelés célja Adatkezelés jogalapja Adatkezelés időtartama
Torta rendelés indítása a www.stopcukraszda.hu oldalon név* érintettől származó Jogos érdekeink, az ügyfél által kezdeményezett torta megrendelés és későbbi átvételének beteljesülése érdekében GDPR 6. cikk (1) bek. a) pont szerinti Hozzájárulás megrendelés átvételéig.
email cím* érintettől származó Jogos érdekeink, az ügyfél által kezdeményezett torta megrendelés és későbbi átvételének beteljesülése érdekében GDPR 6. cikk (1) bek. a) pont szerinti Hozzájárulás megrendelés átvételéig.
telefon* érintettől származó Jogos érdekeink, az ügyfél által kezdeményezett torta megrendelés és későbbi átvételének beteljesülése érdekében GDPR 6. cikk (1) bek. a) pont szerinti Hozzájárulás megrendelés átvételéig.

Automatikus adatgyűjtés

Az ön által megadott adatokon túl az eszközén működő szoftver (Honlap) segítségével vagy egyéb módon adatokat gyűjthetünk arról, hogy miként használja Szolgáltatásainkat.

Jelenleg a Honlap által automatikus adatgyűjtés, tárolás nem történik.

Látogatottsági statisztika a Honlap által nincs használatban, a tárhely szolgáltató alkalmazhat anoním látogatottsági statisztikai rendszert. Lásd: Cookie-k.

Külső forrásokból kapott adatok

Hozzájuthatunk önnel kapcsolatos adatokhoz nyilvánosan és kereskedelmileg elérhető forrásokból (amennyiben ezt a jogszabályok lehetővé teszik), és egyesíthetjük ezeket az adatokat az öntől és önről begyűjtött egyéb adatokkal. Külső közösségi hálózati szolgáltatásoktól is kaphatunk önről adatokat, amennyiben ilyen szolgáltatással kapcsolódik.

Adattovábbítás

A honlapon gyűjtött semmilyen adatot nem küldünk tovább, kizárólag a fentieknek megfelelően használjük és töröljük.

Cookie-k

A cookie-k számítógépen, tableten, mobiltelefonon, televízió készüléken vagy egyéb eszközön adatokat tároló kisméretű fájlok, amelyek lehetővé teszik az eszközön azokat elhelyező program számára az eszköze felismerését, az eszközzel, vagy azon végzett beállításokat a különféle webhelyeken, szolgáltatásokban, eszközökön és/vagy böngészőkapcsolatokban.

A cookie-k számos hasznos célra használhatók, például megjegyezhetik bejelentkezési, hitelesítő adatait, így nem kell azokat minden alkalommal megadnia a szolgáltatásba történő bejelentkezéshez.

Weboldalunk meglátogatásakor és a szolgáltatások igénybe vétele során cookie-kat helyezünk el a Felhasználó böngészőjében és HTML-alapú e-mailekben a jelen adatkezelési tájékoztatónak megfelelően.

Weboldalunk által használható cookie-k típusai:

    • analitikai, statisztikai cookie-k: adatgyűjtés névtelenül történik;
    • állandó cookie-k: amelyek segítenek a már létező felhasználók azonosításában;
    • munkamenet cookie-k: amelyek csak addig működnek, amíg a munkamenet (általában az adott látogatás a Honlapon vagy egy böngésző munkamenet tart; Ilyen cookie-t Weboldalunk nem használ

Részletezés az alábbiak szerint:

Domain név Cookie típus Cookie név Cél Időtartama
stopcukraszda.hu állandó users_resolution A felhasználó monitor felbontásának mérete, a pontosabb szélesség és ezáltal honlap méret meghatározáshoz 5 év
állandó stopcuki_last_tortarendeles A felhasználó utolsó rendelésének megmutatása 5 év
állandó acceptCookie A coookie törvény elfogadása 6 hónap

A cookie-k kikapcsolása

A cookie-kat bármikor kikapcsolhatja a böngésző programja beállításaiban, azonban ez kedvezőtlen hatással lehet felhasználói élményre weboldalunkon. Ha bármilyen aggála van a cookie-kkal kapcsolatban, kérjük jelezze az alábbi címen: info@stopcukraszda.hu

Bővebben olvashat a cookie-król, vagy hogy hogyan kapcsolhatja ki őket: cookiesandyou.com

A Stop cukrászda a statisztikai adatok készítésének (úgy mint anoním látogatottsági statisztikák) ellátására az alábbi megbízottakat mint adatfeldolgozókat veszi igénybe:

E.N.S. Informatikai és Rendszerintegrációs Zrt.
1106 Budapest, Fehér út 10. II. em. (White Office Irodaház)

Kapcsolatfelvétel

Konkrét kérdéseivel az alábbi elérhetőségeinken fordulhat hozzánk, mint európai uniós adatkezelőhöz:

Rabóczky Kft.
Székhely és postacím: 2800 Tatabánya II., Jázmin u. 7.
Cégjegyzékszám: 11-09-002263 (Bejegyezve 2008/07/16, Tatabányai Törvényszék Cégbírósága)
Adatvédelmi kapcsolatartó: Rabóczky Andrea
Adószám: 10740817-2-11

E-mailben a következő címen is felveheti velünk a kapcsolatot: info@stopcukraszda.hu

Amennyiben úgy véli, hogy személyes adatainak kezelése sérti az alkalmazandó jogot, értesítheti a megfelelő felügyelő hatóságot. Az EU valamennyi felügyelő hatóságának elérhetőségi és egyéb adatai az alábbi linken találhatóak meg:
http://ec.europa.eu/newsroom/article29/item-detail.cfm?item_id=612080

WebTárhely szolgáltató

E.N.S. Informatikai és Rendszerintegrációs Zrt.
1106 Budapest, Fehér út 10. II. em. (White Office Irodaház)